Sisteme de detecție și stingere incendii.
Soluții complexe pentru detecția incendiului, pentru acționări și semnalizări în caz de incendiu, stingerii automate a incendiului cât și detecția gazelor periculoase diverse. Firma este capabilă să ofere soluția potrivită bazată pe un scenariu la incendiu, cu respectarea și aplicarea standardelor Românești și Europene, precum și de celelalte standarde importante din țările UE: NF, VdS și BASEEFA.

Sisteme de sonorizare conferințe și traducere simultană.
Sistemele de sonorizare și traducere simultană pentru conferințe, asigură managementul pentru orice ocazii, de la întâlniri mici de discuții și până la conferințe internaționale, cu traducere în mai multe limbi și cu mii de delegați. La nivel de bază, sistemul oferă posibilitatea delegaților să vorbească, să asculte în limba dorită și chiar să și voteze. De asemenea sunt oferite posibilități diverse de control al microfoanelor.

Sisteme detecție și semnalizare efracție.
O aplicație potrivită pentru protecția exterioară și interioară. Fiecare soluție se bazează pe analiza de risc. Diverse tipuri de echipamente sunt alese pentru a realiza un sistem de detecție efracție personalizat care să funcționeze sigur la tentativele de efracție, cu funcționalități sofisticate, transmisia alarmei, monitorizare și control. Văzută câteodată ca și o tehnologie de bază dar învechită și depășită, detecția efracțiilor rămâne prima alegere care rezolvă numeroase probleme practice de securitate - într-un mod inteligent și ieftin.
 

Sisteme de sonorizare și adresare publică.
Sistemul de sonorizare și adresare publică este destinat sonorizării ambientale și mesajelor tip anunț, dar mai ales mesajelor de urgență, de evacuare pentru spații publice mici, medii sau mari de genul: fabrici, clădiri de birouri, hoteluri, aeroporturi, mall-uri și spații comerciale, săli de sport, școli și universități, asigurandu-le funcțiile esențiale și obligatorii pentru managementul mesajelor și monitorizarea stării de funcționare.

Sistem informatic de afișaj curse pasageri.
Utilizarea unei instalații informatice de afișare a curselor de pasageri FIDS este obligatorie pentru fiecare aeroport, de la cele mai mici și până la cele mai mari. Sistemul asigură informarea în timp real asupra curselor printr-o afișare clară, exactă și completă. Toate informațiile relevante trebuie afișate la momentul potrivit, în locul potrivit. Utilizând panouri cu split-flap, monitoare LCD, cu LED-uri sau plasmă, având un server central de date, folosind tehnologiile de rețea, se oferă o soluție scalabilă, multilingvă, care permite transmiterea de reclame și video clip-uri on-line în sistem wall-TV. Soluția se poate aplica oricărei infrastructuri de transport rutier, feroviar sau aerian.

Sisteme de supraveghere video.
Supravegherea video digitală IP și video anliza cu sistemele de supraveghere video, joacă un rol tot mai important în cadrul sistemelor de securitate actuale. Utilă atât pentru securitate cât și pentru controlul proceselor, supravegherea video are un rol esențial în sistemele de securitate ale: aeroporturilor, instituțiilor de stat, universităților, spitalelor, serviciilor publice, gărilor, parcurilor de agrement și stadioanelor, cazinourilor, clădirilor de birouri, centrelor comerciale sau caselor particulare.
 

Sisteme de telefonie.
Comunicații concepute integrat, interconectate, cu transmisie simultană de date, voce și multimedia. PABX, VOIP, videoconferință sau orice altceva, conectează oameni în locuri și pe meridiane diferite.
Sisteme de control acces.
Prin tehnologii multiple, sigure și simplu de folosit, clasice sau IP, proximitate, magnetic, smart card, iClass, Legic, Mifare, amprentă și altele. Oferim de asemenea sisteme de pontaj și gestiune bazate pe terminale locale sau incluse în sistemele de control acces, cu software adaptat nevoilor și necesitaților clientului. Controlul acces hotelier, cu specificul său, este de asemenea oferit. Integrarea sistemului de control acces cu detecția de efracție, supravegherea video și alte sisteme de securitate, integrare în SAP, interfața unificată de securitate, sisteme personalizate - pot satisface și cele mai exigente cerințe ale clienților.

Rețele de cablare structurată voce/date.
Proiectăm, instalăm și asigurăm infrastructura de transmisie pentru sistemele de voce, date, video și multimedia.
Cablări pe cupru UTP/FTP/SFTP Categoriile 5E, 6, 6A și 7TERA / soluții de fibră optică Multimode și Single Mode / sisteme de cablare orizontală / sisteme de distribuție Backbone / camere centrale de telecomunicații și echipamente / echipamente active pentru transmisii în rețea.
Sisteme de securizare perimetrală.
Securitatea unui obiectiv înseamnă paza atât a clădirii cât și a împrejurimilor acesteia. Primul nivel de prevenire a unei efracții este sistemul de securitate perimetrală. Protecția pe mai multe nivele poate asigura un obstacol adevărat împotriva intrușilor și permite prevenirea sau întârzierea unei tentative de efracție, făcând-o mai dificilă și conducând în cele din urmă la eșecul acesteia. Folosirea tehnicilor diferite pentru a securiza perimetrul, adecvată fiecărui obiectiv, este diferența oferită de soluțiile noastre.

Sisteme de ceasoficare.
RCC se bazează pe vibrațiile mecanice ale unui cristal de cuarț, în mod tipic 32768 vibrații ale cristalului marcând o secundă. Chiar dacă la un ceas cu cuarț pot apărea în timp erori de contorizare a timpului, ceasul controlat radio se sincronizează periodic printr-un semnal de la una dintre stațiile dedicate. Semnalul de sincronizare este codat după diverse metode, cum ar fi MSF, DCF77, TDF, RTZ etc, iar emițătoarele au raza de acțiune de la câteva sute de km la mii de kilometri. 
Sistem de apelare asistente.
Sisteme performante de apelare asistente pentru spitale și cămine de bătrâni. Se oferă soluții modulare care permit:
identificarea apelantului / înregistrarea apelurilor / apelul personalului medical cu competențe sporite / utilizarea unor diferite tipuri de puncte de apel (buton, pneumatic, cu șnur) / integrarea cu sisteme de comunicație.
Sistemele sunt conforme standardelor europene.