Satisfacția profesională.
Fiind o companie de execuţie cu diverse provocări tehnice şi organizatorice, punem un accent deosebit pe satisfacția la locul de muncă. Angajații noștri sunt resursa noastră cea mai importantă. Ne respectăm unul pe altul, ne încurajăm unul pe altul și nu ne lipseşte umorul. Scopul companiei noastre este de a inspira şi motiva personalul pentru a atinge obiectivele noastre comune și pentru a avea un scop unic.

 

Mobilitate.
În scopul de a rămâne o organizație competitivă și eficientă, trebuie să fim flexibili și în acest sens avem dorința de a ne adapta și de a îmbrățișa schimbările ce trebuiesc să fie întotdeauna în mod clar vizibile.

 

Obiective și priorități strategice.
Clienți satisfăcuți și loiali.
Un angajator atractiv, care oferă opțiunea de dezvoltare și arată respect pentru toți angajații.
Inovare și pregătire profesională pentru adaptarea într-o piață în continuă schimbare.
Un integrator performant într-o industrie profitabilă - organică și structurală.

Valorile de bază.
Valorile de bază UE rezidă din satisfacția profesională și educaţia corporatistă. Cultura organizaţiei noastre oferă angajaţilor orientare în modul comportamental și de luare a deciziilor corecte şi transparente faţă de client, definire a naturii companiei noastre.

Prezenţă.
La noi în companie muncim din greu în fiecare zi pentru a ne asigura afacerea şi de a face lucrurile prezente și vizibile pentru clienții și colegii noștri. Cu alte cuvinte ne angajăm cu determinare în tot ceea ce facem.

Colaborăm cu producători consacraţi de materiale şi echipamente electrice, sisteme electronice pentru a ne asigura că lucrările noastre sunt fiabile şi de încredere. Departamentele noastre sunt implicate în toate fazele de execuţie ale proiectului dvs. iar în teren vor fi mobilizaţi instalatori cu experienţă pentru a face lucrări funcţionale la costuri optime. Compania noastră prezintă în site-ul de promovare doar câteva din lucrurile şi capacităţile noastre: furnizarea de comunicații rapide și sigure în flux voce – date, furnizarea de rețele redundante în aplicații critice de siguranță CCTV, securitate fizică, rețele de transport inteligente, BMS, LAN-uri, WAN-uri private și publice reţele de fibră optică.