Cablare structurată.
Asigurăm proiectarea, realizarea şi verificarea cablajului ce întră în componenţa reţelelor de date sau voce din centre de date, birouri sau clădiri:
verificăm planurile de construcţie ale clădirii (de arhitectură, de distribuţie a instalaţiilor de curenţi tari, ventilaţie, apă, avertizare, etc);
- stabilim locurile de amplasare a spaţiilor tehnice şi posibilitatea de legare a dulapurilor de comunicaţie la centura de împământare a clădirii;
- definim modul de realizare al traseelor, în funcţie de particularităţile constructive ale clădirilor şi de zonele de dificultate pentru tragerea cablurilor.

Sisteme de detecţie şi semnalizare incendiu.
Montăm şi instalăm sisteme standard de semnalizare a incendiului care diminuează şi elimină pagubele unui incendiu prin alertarea personalului avizat asupra riscului apariţiei acestuia.

Sonorizare.

Furnizăm echipamente de sonorizare PA (Power Amplification) profesionale în configuraţia optimă necesară şi oferim proiectoare de sunet şi difuzoare speciale pentru sistemele de “public address”, ideale pentru terase, grădini şi curţi.
In cadrul serviciilor complete pentru hoteluri oferim sonorizări ambientale de interior pentru săli de conferinţe şi restaurante cu:
- difuzoare de interior plasate în tavan casetat;
- difuzoare de perete;
- difuzoare de interior plasate în tavan de rigips;
- difuzoare ancorate (hanging speakers).

Fibră optică.
Dispunem de instrumente şi dispozitive pentru instalarea cablului cu fibre optice în săpătură, aerian, în/şi pe clădiri, prepararea şi joncţionarea cablului cu fibre optice, aparate de măsură şi testare pentru cabluri cu fibre optice.

Control acces şi Pontaj
Implementăm la cerere sisteme de control acces pentru orice tip de locuinţă, imobil şi birouri şi sisteme de pontaj realizate exclusiv de noi.