Ajutăm comercianții să îşi crească profitabilitatea.
Am pus în funcţiune instrumente simple, ușor de utilizat, care ajută comercianții cu amănuntul să îşi micșoreze pierderile cauzate de furturi şi distrugeri.
Soluțiile noastre de securitate pentru spaţiile de vânzare cu amănuntul sunt formate dintr-o serie de produse special concepute pentru a reduce sustragerile de la punctul de vânzare.
Rezultatele şi eficienţa sistemelor de securitate fizică vor cuprinde un mix de informaţii, de felul:
•  set de rapoarte pentru a dovedi gama de tranzacții pentru prevenirea pierderilor, adaptate la zonele în care contravențiile sunt cele mai semnificative;
• rapoartele anuale aferente unor evenimente suspecte de sustragere

• alerte prin e-mail, pentru tranzacțiile cu un risc ridicat de pierderi să limiteze furtul produsului;
• notificări de activități de excepție, cum ar fi deschiderea unei uși din spate după programul de lucru;
• posibilități de căutare video pentru a identifica rapid incidente de furt;
• alerte cu privire la situații de risc potențial, de exemplu, persoana a zăbovit în zona ​​produselor de înaltă valoare.

Dispozitivele electronice desfăşurate de compania noastră pentru a contracara furturile într-un spaţiu de vânzare sunt:
• gama de antene performante si adaptate pentru ieşiri / intrări

Vă oferim o gamă completă de soluţii de vânzare cu amănuntul pentru a ajuta la protejarea activelor, angajaților, clienților, proprietățile și reputația.
Îmbunătățiţi operațiunile pe linia de supraveghere a magazinului şi analizaţi informaţiile video pentru a vă:
• asigura că magazinele sunt deschise și închise în timp util.
• monitoriza personalul pentru a vă asigura că se respectă procedurile corespunzătoare cu clienții cât și evidenţa în registre.
• identifica domeniile care necesită îmbunătățiri, inclusiv la nivel de formare.

Noi vă ajutăm să creşteţi profitabilitatea și veniturile, ajutându-vă să eliminaţi pierderi de care nici măcar nu eraţi conştienţi.

Comandaţi aplicațiile noastre software VMS combinate cu Searchlight pentru locaţiile de vânzare cu amănuntul si vă punem la dispoziție instrumentele de care aveți nevoie pentru a detecta în mod proactiv, descurajarea, precum și a primi rapoarte cu privire la furturi, precum și alte tipuri de comportament nedorit în magazinele tale.
Rezultatul garantat - în doar câteva minute și fără a efectua vreodată o căutare vei fi capabil de a vedea un rezumat a ceea ce se întâmplă în magazinele tale pentru a trata mai bine zonele cu probleme. Rezultatul sunt operații mai eficiente și mai sigure, de a asigura un personal mai bine instruit, o calitate superioară pentru clienți și venituri mai mari.