Urban Espace oferă atenţie completă clientului, de la consultare până dincolo de garanţie. Proiectele noastre variază de la mic la mare, de la simplu la complex.
În plus, atunci când un sistem sau o instalație prezintă deficiente funcţionale scopul nostru este să-l păstrăm şi să-l facem mai productiv pentru eficienţa investiţiei dumneavoastră. Pe parcursul întregului proiect compania noastră implica întregul ei colectiv de experţi pentru a planifica, programa și institui instrumente de urmărire a execuţiei printr-un control eficient al calității și managementul riguros al costurilor.
Proiectul dvs. este  încredinţat unui şef de lucrare ce va stabili linii clare de comunicare pentru a obține o înțelegere aprofundată a obiectivelor dar şi a trasa personalului de execuţie sarcinile corecte de lucru. Managementul de proiect alocat proiectului dumneavoastră execută estimarea de cost, de achiziţie precum și tehnologia de execuţie.

Pe parcursul proiectului vom urmări în mod continuu să obţinem un avans de timp al lucrării și un cost engineering pentru un buget optimizat ce vă asigură că tot ceea ce facem susține afacerea dumneavoastră.
Tehnicile noastre de management al construcțiilor sunt dovedite de proiectarea asistată de calculator (CAD) ce vă ajută să alegeți conceptul optim arhitectural al instalaţiei electrice adaptat pentru nevoile tale. Pe măsură ce proiectul progresează vom îmbunătăți managementul riscului şi vom monitoriza continuu proiectul și calitatea lucrărilor prin programul de control al fazelor şi al costurilor. Rezultatul este că în mod constant proiectele executate depășesc așteptările clienților noștri. Oamenii noștri sunt instruiți într-un spectru complet de discipline electrice, inclusiv întreținerea, reparații, teste PRAM, depanarea circuitelor de bază și a rețelelei de joasă tensiune. Compania noastră are specialişti în domenii avansate tehnic cum ar fi cea software. Combinarea experienței şi onoarei profesionale crează mâna meseriaşului ce lucrează în siguranţă şi eficienţă.

Divizia noastră de telecomunicații execută cablare structurată şi sisteme de comunicaţii. Folosind cele mai noi tehnologii de cablare și echipamente ale unor brand-uri solide, noi instalăm reţele pe baza unor soluții adaptate la afacerea dumneavoastră. Rezultatul unei soluţii optimizate este realizarea unor sisteme de comunicaţii cu performanţe maxime pentru infrastructura Dvs. Garantăm că proiectul va fi finalizat în mod corespunzător și va satisface în timp nevoile unei reţele de comunicaţii scalabile.

Compania noastră este o cale sigură pentru avantajul investiţiilor dvs., însemnând lucrări executate cu mare fiabilitate ... comoditate ... viteza ... precizie.

Urban Espace vă oferă un mod rapid, sigur și convenabil de a finaliza prin soluții unice toate proiectele dvs., de la instalaţii electrice, telecomunicații şi sisteme de securitate până la lucrări de modernizare sau întreținere. În cazul în care proiectul dvs. necesită un colaborator de încredere şi vă doriţi calitate pentru servicii electrice apelaţi Urban Espace la 0727 739 635 sau să ne vizitaţi. Veţi fi oaspetele nostru drag!